Menu Close

Hoe haalt u het meeste uit uw gezondheid?

ehbo

Uit onderzoek blijkt dat er zes miljoen Amerikanen zijn die momenteel wachten op een medische behandeling. Dit komt omdat er nog geen nieuwe geneesmiddelen of genezingen beschikbaar zijn. Recente studies hebben aangetoond dat het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem zijn capaciteit moet verhogen om ziekten te voorkomen en dat patiënten van elke leeftijd binnen twaalf minuten na hun hartstilstand toegang moeten hebben tot levensreddende procedures. Alle deskundigen zijn het erover eens dat 12 minuten de minimumtijd is die een eerste hulpdoos aan de patiënt moet geven, zodat de 12e minuut een belangrijk aspect is om het slachtoffer weer tot leven te brengen.

Een belangrijk aspect van een EHBO cursus  is te weten met wie contact moet worden opgenomen in geval van nood. Het is ook goed om te weten wie te contacteren in geval van een hartstilstand. Verzamel deze informatie op het moment dat u vermoedt dat er een noodgeval op komst is. Bel uw medische instelling, zeg dat u de eerstehulpkist gaat gebruiken en dat u wilt dat ze onmiddellijk iemand naar uw locatie sturen.

Wij zijn allen deel van het menselijk lichaam dat niet kan functioneren zonder de hulp van het goddelijke. Het is daarom onze verantwoordelijkheid om ons lichaam zo goed mogelijk te behandelen en de dingen weg te gooien die we niet kunnen gebruiken en waarvan we niet kunnen genieten. Het is onze verantwoordelijkheid om in goede lichamelijke conditie te blijven, zodat we de energie en het vermogen hebben om onze verschillende behoeften te bevredigen. In vorm blijven is ook een onderdeel van lichamelijke fitheid, en we kunnen een redelijk gewicht behouden door een goede lichaamsbeweging te volgen en voedzaam te eten. Voeding en lichaamsbeweging zijn belangrijke elementen van lichamelijke fitheid en zijn van elkaar afhankelijk.

Het laatste onderdeel van fysieke fitness zijn wij, de Ultimate Germ Typhoid (Vagina) Warrior. Verwaarloos de Supernormies niet als je naar je eigen lichaam kijkt en er wat aan vindt. Ze maken deel uit van wie je bent en hebben veel te maken met hoe je je voelt over jezelf. We zijn allemaal trots om mens te zijn. Als we aan onszelf denken, denken we meestal aan wie we zijn, en niet zozeer aan wie we niet zijn. We moeten trots zijn op wie we zijn en ervoor zorgen dat we degenen van wie we houden niet teleurstellen. Als je gezondheid een dipje heeft, doe je jezelf geen plezier, dus doe alsjeblieft iets voordat het erger wordt. Ga zo snel mogelijk naar uw dokter en maak een afspraak voor een vervolgbezoek, het kan helpen bij het opsporen en elimineren van een paar van de boosdoeners die uw ongemak veroorzaken.

Het is dus tijd om je lichaam gedag te zeggen, trouwens, om een paar redenen. Weer in vorm komen is een geweldig gevoel, je voelt je fit, en je ziet er geweldig uit. We willen allemaal graag denken dat we aantrekkelijk zijn voor onszelf en anderen, en de meesten van ons hebben geen overgewicht, maar er is geen reden om je leven te slijten met er als een stok uit te zien. We hebben allemaal de tijd om in vorm te komen en er goed uit te zien.

Eerst heb je wat begeleiding nodig. Vervolgens zult u weer normaal kunnen eten, en lopen zonder pijn. Ten derde zult u zich beter voelen en minder slijm in uw keel hebben en soepel ademen in plaats van een tekort aan lucht te hebben. Ten vierde zal uw immuunsysteem normaal kunnen functioneren en ten vijfde zullen uw ogen helder zijn en in plaats van slijmafscheiding een fobie hebben voor dingen die in de oogkas ronddrijven. Ten zesde zal uw cholesterolgehalte niet dalen zoals u dacht dat het niet kon gebeuren. Ten zevende zult u geen terugwijkende kin meer hebben en zult u uw gewicht regelmatig kunnen controleren. Uw ogen zullen gezond zijn en op de bol van hun cilinders in plaats van dicht te blijven. En acht uw palmen zullen voor één keer open en tastbaar zijn. En u zult in staat zijn om de teentjes van uw geest te scheiden.

Zodra u uw ogen opent – laat het voor u open zijn om erachter te komen – zult u zich onmiddellijk bewust worden van de drang om aan die jeuk te krabben. De jeuk die maar niet weg wil gaan, komt van de etterende zweer onder aan je hiel. Denk aan de locatie van deze plek als pijnlijk en kriebelig – pijnlijk en kriebelig… geen reden om daarheen te gaan.

Nadat je voeten gekrabd zijn – de lelijke rode vlekken beginnen te verdwijnen en in plaats daarvan veranderen ze in witte richels. Na een dag of twee veranderen ze in een voornamelijk vaste witte aanslag, maar achteraan is er nog steeds iets levendigs om naar te kijken, namelijk je mooie voet, volledig aangekleed en intact voor het grijpen. Stel je voor dat je in de auto stapt, wegrijdt en die plek niet aanraakt uit angst dat hij dichtgenaaid wordt.

Als de klus geklaard is – de kledingperiode is achter de rug – kijkt u dan eens naar uw gladde huid en u zult zien dat die niet meer geïrriteerd wordt door het wrijven van uw schoeisel. De gladheid en de stevigheid zijn verdwenen en de dunheid is verdwenen. Het vermoeden dat uw voet niet gezond is en dat het bloed zich op dat punt van de afhangende tenen verzamelt, is volledig verdwenen.