Menu Close

Hoe verminder je het risico op verwondingen

verwondingen

Elk jaar worden veel mensen getroffen door een hartstilstand. Elke minuut zijn er meer dan 900.000 hartstilstanden in de Verenigde Staten, volgens de American Heart Association.

Meer dan de helft van deze hartstilstanden doen zich voor buiten het ziekenhuis, in woningen en andere openbare ruimten. De AED is echter ontworpen voor thuisgebruik en wordt vaak opgeborgen in een ruimte die toegankelijk is voor het grote publiek, in winkelcentra en winkelcentra. Het is belangrijk om te weten waar een AED is voordat u hem gebruikt, zodat u in geval van nood om hulp kunt bellen.

Als het slachtoffer niet reageert, moet u eerst reanimeren voordat u probeert de persoon met reanimatie te reanimeren. Als de AED niet beschikbaar is, moet onmiddellijk worden gereanimeerd, ongeacht hoe lang het slachtoffer zonder zuurstof zit.

De AED is ontworpen om wegwerpbaar te zijn en kan in geval van nood worden meegenomen. wegwerpbaarheid van het apparaat is Green, het bedrijf dat de AED produceert. Zij zijn begaan met de bescherming van het milieu tegen het vrijkomen van chemicaliën, alsmede de gezondheid en veiligheid van het grote publiek.

Wat de wegwerpbaarheid van de AED betreft, moet worden opgemerkt dat het apparaat moet worden weggegooid zodra de verpakking leeg is. Er zijn geen recyclingprogramma’s voor de AED. Zodra alle batterijen in de AED pack opgebruikt zijn, kan het apparaat al dan niet een pieptoon geven.

Reanimatie is pijnlijk, maar als zowel het slachtoffer als de hulpverlener het overleeft, is het een procedure die moet worden gevolgd. De officieel aanbevolen leeftijd om te reanimeren is acht jaar. Sommige medische deskundigen zijn echter van mening dat jongere kinderen niet nuttig zijn als het gaat om een slachtoffer van een hartstilstand. Uw bureau of bedrijf kan met een medische deskundige spreken die het beste met een kind kan spreken.

Enkele andere aanbevelingen die kunnen helpen om ervoor te zorgen dat u en uw familielid veilig zijn tijdens het gebruik van een AED zijn:

De American Heart Association beveelt aan dat alle slachtoffers van een hartstilstand toegang hebben tot een AED kopen , en alle verleners van eerstehulpcertificaten moeten op de hoogte zijn van de voorschriften die zijn vastgesteld bij de goedkeuring van de Puttingingercheon-registratie.

Wat kan dit pakje doen?

Ondanks zijn kleine formaat kan hij een AED zo groot maken als nodig is. De aanbevolen grootte is die van een handpalm vol. Als de ruimte het toelaat, kan hij echter ook in een tafelbox worden geplaatst. Dit betekent dat het kan worden bewaard op een plaats waar het gemakkelijk kan worden gebruikt, zelfs in een grote menigte.

Het moet lichter zijn dan het reanimatiemasker.

Het moet een ring rond de randen hebben, zodat het kan worden gebruikt als een tourniquet of een riem om het middel te bevestigen.

Waar kan het worden gebruikt?

Reanimatie kan bij iedereen worden toegepast, maar wordt het vaakst gedaan bij de volgende personen:

Over het algemeen komt een eerste hulpverlener zonder vertrouwen aan op de plaats van het ongeval en heerst er onzekerheid. Op dat ogenblik worden alleen instructies gegeven aan de redder. Woorden om te beschrijven wat er moet gebeuren zijn:

HELP STUREN

Preventie is een beter alternatief om te gebruiken voordat de gebeurtenis plaatsvindt. Dit helpt het slachtoffer een par geëvalueerd voor te bereiden en dus het risico op zelfverwonding te verminderen. Hieronder volgen enkele van de dingen die u kunt doen om uw eigen risico op letsel te verminderen:

Ga oefenen:

Het is een goed idee om dagelijks te gaan wandelen. Dit is een manier om het risico te verkleinen dat u gewond raakt tijdens het reanimeren. Te volgen stappen:

Zeg uw begeleider of iemand ter plaatse dat hij/zij met u mee moet gaan. U kunt alleen gaan of met iemand anders, maar het is belangrijk dat u dicht bij iemand bent als u het slachtoffer beoordeelt. Vertel het slachtoffer wat er aan de hand is en stel dan vragen tot er hulp komt.

Heroverweeg het huis:

Wat u denkt dat er aan de hand is, is dat uw familielid degene is die gereanimeerd moet worden. Zorg ervoor dat je bij die persoon blijft. Als je teruggaat naar waar je mee bezig was, kan je waarnemen dat het slachtoffer medische hulp nodig heeft. Dit is een krachtig hulpmiddel omdat het de manier waarop het slachtoffer over reanimatie denkt verandert en de hulpverleners helpt om verwarringvrij te handelen. Je hoeft niet alles te onderzoeken.