Menu Close

Overheidsbemiddeling

Het eerste wat u waarschijnlijk moet weten is simpelweg wat overheidsbemiddeling inhoudt. Het kan terecht worden omschreven als een mogelijk op behoeften gebaseerde of non-profit persoon of groep die tracht te bemiddelen tussen een organisatie en een gerespecteerde derde partij. Het is bedoeld om het belang van beide partijen te dienen, maar is geen verzoek om een formele overheidsinterventie of -aanvraag. Het kan gaan om een conflict tussen twee personen, een kwestie die een meer direct bestuur van de staat of de gemeente aangaat en een probleem dat door een bepaald individu of een bepaalde groep wordt gevoeld. Als het gaat om bemiddeling doen wij geen aanbeveling aan een derde partij automatische CA voorafgaand aan een vergadering. Dit is omdat bemiddeling niet gaat om de status van een bepaaldaked contract te onderbreken. Er zullen geen betalingen worden gedaan als er een voorgeschreven proces is dat goed geschreven is. Er zijn twee soorten bemiddeling waaruit u kunt kiezen, vrijwillige en verplichte. Door de aard van de situatie voor een bemiddelaar, of in aanvulling op, dezijdigheid van het onderwerp en zal worden bepaald door hen en de prikkels die aan dat individu of groep.

De richtlijnen van bemiddeling kunnen gemakkelijk worden toegepast op alle particuliere en openbare organisaties, zoals universiteiten, kleine bedrijven, steden, graafschappen, staten en plaatselijke overheden. Als u over de richtlijnen nadenkt, kunt u deze ook thuis toepassen.

Het is absoluut noodzakelijk dat u zelf bij de zaak betrokken wordt. Met andere woorden, de oplossing zal alleen worden geïmplementeerd als uw organisatie er zelf bij betrokken is. Dat is een goede zaak. Net zoals het conflict moet worden aangepakt en opgelost door een oplossing op hoog niveau, moet uw organisatie weten dat zij dit probleem moet oplossen. Een zakelijke vergadering, een groepsbijeenkomst, een snelle e-mail met de andere leden van het managementteam, of zelfs een voorbereide memo van verstandhouding is voldoende van het woord. Het is niet nodig om formeel een vergadering te organiseren. Roep uw groep bij elkaar en u zult zien dat ze in de vergaderzaal zitten te praten.

Weet wat u wilt oplossen. Het is gemakkelijker een probleem te bespreken wanneer de kwestie niet kristalhelder is en wanneer beide partijen op een dergelijke discussie zijn voorbereid.