Menu Close

Wat is een borgring?

haar

Wat is een slotoor?

Een oorslot is een haarstijl die een enkel, klein deel van het haar op slot zet. De meeste lock oren worden gecreëerd door het haar in een bepaalde vorm te brengen. De vorm hangt af van de grootte en de vorm van het hoofd van de klant, maar de vorm van een lock oor kan van persoon tot persoon verschillen. Een Bruidskapsel Venlo kan een straightening tool gebruiken om de oorlel vorm te geven die past bij de hoofdomvang en vorm van de cliënt. De kapper kan ervoor kiezen om de oren in de rechtere en dikkere gedeelten van de schedel te duwen. De lokken mogen echter niet recht zijn aan de achterkant – de stylist moet in staat zijn om met zijn schaar een goed gevormde, lockbare curve te creëren die gegarandeerd lang meegaat. De meeste lock oren worden gemaakt met haar dat is geplukt om het aan het eigenlijke oor te hechten. De oren worden aan het hoofd vastgemaakt met behulp van speldjes.

Hoe lang duurt het om een slotoor te maken?

Een lok oor gaat drie tot zes maanden mee. Sommige taps, taps, en Tygon zijn bedoeld om een jaar, acht maanden, en in sommige gevallen tien jaar mee te gaan.

Welk gebrek heeft een slotoor?

Veel van dezelfde problemen die het in de eerste plaats gecorrigeerd hebben. Enkele van deze problemen zijn:- inea dat niet correct groeit: het proces van het bevestigen van het haar aan het oor houdt in dat het te strak wordt getrokken.- verkeerd uitgelijnd op het hoofd: het haar mag niet in dezelfde richting liggen.- overmatig verslappen van het oorflapje: het flapje, wanneer het stevig is, moet net iets losser zijn om zich aan te passen aan het hoofd.- plooien of huid rond de piercing – dit is een zwakke plek in de piercing, meestal veroorzaakt door vocht dat uit het lichaam ontsnapt.- gaatjes in het trommelvlies van onvoldoende grootte: de grotere gaatjes in het oor zijn te klein om de pinna van gemiddelde grootte te kunnen plaatsen.

Voor gesloten oren wordt het piercen door een professional gedaan. Het proces duurt meestal twee tot tien minuten, en wordt gedaan achter een plastic scherm. Het gebied wordt dan schoongemaakt met een papieren handdoekje, en er wordt een steriele naald in elk oor gestoken om verdoving in het oor te brengen. Daarna wordt elk oor opnieuw gepositioneerd en wordt de pinna losjes aan het oor bevestigd voordat de piercing definitief wordt voltooid.

De meeste piercings zijn pijnloos. Na de eerste paar weken kan een lichte of tintelende sensatie worden gevoeld. Na een paar maanden verdwijnt de pijn volledig, en kan zelfs als plezierig worden ervaren.

De kosten

De kosten van gepiercete oorlellen of oorstekers kunnen van regio tot regio verschillen en zijn afhankelijk van de regio, de grootte en het aantal gepiercete oorlellen.

Wat zijn de risico’s?

Zoals bij elke piercing kunnen sommige adertjes in je oor zichtbaar zijn. Je moet ook weten dat bloedingen en bloedstolsels in het oor heel gewoon zijn. Het kan een paar maanden duren voor ze verdwijnen of genezen zijn, en je zult misschien pijn en zwelling moeten verdragen tot de littekens uiteindelijk verdwijnen.

Infectie is een mogelijk risico bij conventionele piercings, en dit kan worden vermeden door antibacteriële zeep te gebruiken om je handen te wassen voor en na het zetten van de piercing.